HTML

Fontos!

A jelöltek listája
Hol lehet szavazni?
Választási időszak: április 15-26.
Szavazatösszesítés: április 29-30.

Impresszum

A blogot a Hallgatói Hálózat ELTE BTK tagjai szerkesztik, akik kiemelten fontosnak tartják, hogy minél több diák éljen hallgatói jogaival, vegyen részt jelöltként és szavazóként a választásokon.

A demokrácia kicsiben kezdődik, kezdjük el most!

hallgatoihalozat.eltebtk@gmail.com

HaHa ELTE BTK

Én is lehetek jelölt?

2013.04.06. 19:21 HaHa ELTE BTK

A választásokon természetesen minden beiratkozott hallgató elindulhat (mivel április 15. és 26. között BA-s és felsőfokú szakképzéses választások lesznek, az MA-sok most kimaradnak, de nem sokáig). Ahhoz, hogy felkerülj a szavazólapra, választási körzeted hallgatóinak ajánlaniuk kell téged: ehhez a 40 főnél nagyobb választási körzetekben 10, a 40 főnél kisebbekben 5 hallgató aláírását kell összegyűjtened a jelölőlapon. A jelölőlapok április 3-tól elérhetőek lesznek a Dékáni Titkárságon (Múzeum krt. 4/A I. em. 143.).

A választás során jelöltként lehetőséged van kampányolni, illetve a kar más hallgatói is kampányolhatnak érted. A Választási Bizottság ügyrendje szerint oktatók és nem BTK-s hallgatók nem vehetnek részt a kampányban. A Választási Bizottság a jelölteknek megjelenést biztosít a kari és tanszéki hirdetőtáblákon valamint az ELTE BTK HÖK honlapján, igény esetén segít egy bemutatkozó fórum előkészítésében is.

Szólj hozzá!

Címkék: indulj-valassz

A bejegyzés trackback címe:

https://tevagyahok.blog.hu/api/trackback/id/tr1005204382

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása